ms Phobos

Notices to (ex) Mariners

06/2016 Belangrijke data

In verband met het steeds drukker worden in het Delta Hotel en het Vennendal in Nunspeet moeten wij steeds eerder opties nemen op beschikbare data. Het Bestuur neemt de volgende opties:

  • 25 maart 2017 de Algemene Ledenvergadering in het Delta Hotel in Vlaardingen.
  • 7 oktober 2017 de Reünie in het Vennendal in Nunspeet

31 maart 2018 de Algemene Ledenvergadering in het Delta Hotel in Vlaardingen

De volgende Bestuursvergadering is gepland voor 15 februari 2017. Heeft u zaken waarvan u vindt dat deze door het Bestuur moeten worden besproken meld deze dan per email aan de Secretaris.

05/2016 Oproep aflossing bestuursfuncties

Het Bestuur roept gegadigden uit het ledenbestand op om de heren C van Schuppen als algemeen bestuurslid en GCH Dijkstra als secretaris van de Club af te lossen. Uw aanmelding moet door ten minste door 10 leden worden ondersteund. Reacties graag per email.

04/2016 Bijeenkomst en ALV

De najaars bijeenkomst zal worden gehouden op 3 september 2016 in Villa Vennendal in Nunspeet.

De algemene leden vergadering zal wordengehouden op 25 maart 2017 in het Delta Hotel in Vlaardingen.

T.z.t zullen de officiële uitnodigingen worden toegezonden.

03/2016 IJmuider Stichting Zee- en Havenmuseum 'de Visserijschool'

'Echt en/of Kunst' een fascinerende tentoonstelling met werken van twee bijzondere kunstenaars waarbij echt overloopt in kunst en kunst in echt. Te bezichtigen in het IJmuider Zee- en Havenmuseum van 13 februari tot en met 7 augustus 2016.

Zie Informatie expositie Echt en of Kunst (.docx)

02/2016 Schilderijen

De heer Wim Wouters, gedurende vele jaren de editor van o.a. de Shell Tankers in house bladen "Van en voor de Vloot", "Tussen schip en Ka" en schrijver van het STBV gedenkboek "Shell Tankers Van Koninklijke Afkomst" is een lange reeks van jaren met pensioen.

Hij zoekt een goed onderdak voor 3 door hem geschilderde schilderijen. Indien u geïnteresseerd bent kunt u per email contact met hem opnemen (riawim@xs4all.nl).

C class F class K class

01/2016 Felipes - Vietnamese bootvluchtelingen 1986

In januari 1986 hebben we met de Felipes 24 Vietnamese bootvluchtelingen opgepikt. Met deze groep heb ik af en toe contact, ze wonen op 2 na in de USA en maken het goed tot uitstekend. Nu wil het dat een van hen, toen 4 jaar oud, in 2016 gaat trouwen met een Duitse dame. Voor de bruidegom voelt dit als een completering van zijn vlucht en al het goede wat hij door deze actie van zijn opa, oom en ouders heeft mogen ervaren.

Nu ben ik op zoek naar foto's van die redding en hoop dat er ex mede opvarenden zijn die mij een digitale versie willen opsturen zodat ik die namens ons allen aan het bruidspaar kan aanbieden. Hiervoor is mijn email adres wolf@fam-beekman.eu beschikbaar. Daarop heb ik voldoende geheugen om grotere bestanden te ontvangen.

Bij voorbaat bedankt,
Wolf Beekman

Oude Notices to (ex) Mariners