ss Conchita

CNOOKS 2020/2021

Geachte leden, collega's,

Het zijn bijzondere tijden, horen we op dit moment veel. Als uw bestuur hebben we de afgelopen weken/maanden een aantal keer (virtueel) contact gehad over de impact van COVID-19 en de invloed op onze plannen voor zowel dit jaar als volgend.

Onze (86e) Algemene Ledenvergadering, origineel gepland voor 21 Maart kon uiteraard geen doorgang vinden en toen de verschillende effecten van COVID-19 verder en langer hun invloed lieten zien vonden we ons ook genoodzaakt om ons lustrum af te blazen. Uiteraard vonden ook wij dit jammer maar gezien de omstandigheden, de diverse beperkende regels en onze gezamelijke verantwoordelijkheid voor een ieders welzijn, de enige beslissing mogelijk.

Wij hopen oprecht dat het jullie allen goed gaat tijdens deze pandemie. Wij kijken voorzichtig vooruit.

Op dit moment staat er een boeking bij het Delta Hotel te Vlaardingen voor 17 Oktober 2020 voor onze 86e Algemene Ledenvergadering, waar U allen de bescheiden voor heeft ontvangen. Tijden blijven zoals oorspronkelijk vermeld voor 21 Maart, maar nu dus op Zaterdag 17 Oktober.

Aanmeldig graag voor 3 Oktober zodat wij met het Delta Hotel kunnen afstemmen.

Wij doen ons best om dit bericht ook per post te kunnen versturen, voor deze collega's die geen gebruik maken van Email.

Voor de Algemene Ledenvergadering zullen wij tevens het onderwerp Lustrum opbrengen zodat wij daar gezamenlijk een beslissing over kunnen nemen.

Met de beste wensen en vriendelijke groeten.

Namens uw bestuur,
Ed Barsingerhorn
26 juli 2020