ms Vulcanus

Notices to (ex) Mariners

1/2019 75 Jaar vrijheid

Exposities georganiseerd rond de door de Nederlandse Koopvaardij verrichtte taak

3/2018 Notices to Master Mariners

Periodieke uitgave van de Nederlandse vereniging van kapiteins ter Koopvaardij NtMM april-12259 (pdf)

2/2018 Najaars Reünie

Afgelopen week zijn de Emails verzonden en is de uitnodiging op de bus gedaan. Op Zaterdag 13 Oktober staat de 2018 Najaars Reünie gepland, voor alle Leden en een aantal gasten. De bijeenkomst zal wederom plaatsvinden in Nunspeet, Villa Vennendal. Wij hopen zoveel mogelijk leden te ontvangen en als bestuur en lid kijken wij weer uit naar een gezellig event. Tot ziens in Nunspeet.

De Algemene Ledenvergadering (85e) staat gepland voor 23 Maart 2019 in Vlaardingen (Delta Hotel) en alle leden zullen hier apart over bericht worden.

1/2018 Algemene Ledenvergadering 2018

De afgelopen weken zijn de uitnodigingen voor de 2018 (84e) Algemene Ledenvergadering weer de deur uitgegaan. Op 31 Maart zal deze plaatsvinden, zoals gebruikelijk in het Delta Hotel te Vlaardingen. De vergadering zal de hieronder opgegeven agenda bevatten en wordt gevolgd door een lunch. Indien iemand vragen of opmerkingen heeft, neem graag contact op met de secretaris.