ms Vulcanus

Notices to (ex) Mariners vanaf 2018

1/2021 Dhr. W. Punt benoemd tot erelid

Onze collega Dhr. W. Punt heeft deze maand de 100 jarige leeftijd bereikt. Een trotse mijlpaal en conform ons besluit, genomen in de laatste Algemene Ledenvergadering, is Dhr. Punt nu benoemd tot erelid van onze vereniging. De familie is inmiddels op de hoogte gebracht en wij hopen oprecht dat dit voor vele jaren mag zijn.

3/2019 Najaarsreünie Nunspeet

Afgelopen Zaterdag, 5 Oktober, kwam een groot gedeelte van onze leden weer bijeen in Nunspeet voor de Najaars Reünie. Ongeveer 65 collega's en Partners waren afgereist naar Villa Vennendal voor koffie, een drankje en wederom een fantastisch buffet. Van onze ereleden waren Fred Busker en Peter Otten wederom aanwezig en ook Dhr. Kenan Yildirim (Directeur Pensioenfonds) had onze uitnodiging aanvaard en het gezelschap weer op een bijzonder gepaste en relaxte manier bijgepraat over ‘de stand van zaken binnen en rondom het pensioenfonds’. Diverse leden maakten van de gelegenheid gebruik om vragen te stellen aan Dhr. Yildirim. Ook onze voorzitter Kees Storm nam het woord en gaf iedereen een update over het reilen en zeilen van Cnooks, onze traditie van Fruitmanden aan leden gedurende een Kroonjaar-verjaardag en andere lopende zaken - alsmede aandacht voor twee belangrijke data - 21 Maart 2020, onze ALV in Vlaardingen en, uiteraard, ons Lustrum, 29 Augustus 2020 aan boord van de 'Majesteit' vanuit Rotterdam - Blok jullie Agenda’s waar mogelijk graag!

Indien jullie vragen of reacties hebben dan horen we graag, ook en wellicht speciaal, als jullie suggesties hebben over eventuele potentiele leden die jullie of wij enthousiast kunnen maken om lid te worden - heel graag, met dank names jullie bestuur.

Onderstaand enkele impressies (klik op een foto voor een vergroting)


2/2019 Bijeenkomsten

Geachte collega's - Het is alweer bijna zover, de volgende najaars-reünie staat gepland voor 5 Oktober 2019. Zoals gewend, de reünie zal plaatsvinden in Villa Vennendal in Nunspeet, met aanvang monsterrol om 10.00. Wij hopen velen van jullie daar te mogen verwelkomen.

Tevens, voor alle agenda's - de volgende Algemene Ledenvergadering staat gepland voor 21 Maart 2020 in het Delta Hotel te Vlaardingen.

Er zal in 2020 geen Najaars Reünie plaatsvinden omdat we op 29 Augustus ons lustrum zullen vieren.

Nogmaals, hopelijk tot ziens in Nunspeet en/of Vlaardingen.

Het Bestuur

1/2019 75 Jaar vrijheid

Exposities georganiseerd rond de door de Nederlandse Koopvaardij verrichtte taak

3/2018 Notices to Master Mariners

Periodieke uitgave van de Nederlandse vereniging van kapiteins ter Koopvaardij NtMM april-12259 (pdf)

2/2018 Najaars Reünie

Afgelopen week zijn de Emails verzonden en is de uitnodiging op de bus gedaan. Op Zaterdag 13 Oktober staat de 2018 Najaars Reünie gepland, voor alle Leden en een aantal gasten. De bijeenkomst zal wederom plaatsvinden in Nunspeet, Villa Vennendal. Wij hopen zoveel mogelijk leden te ontvangen en als bestuur en lid kijken wij weer uit naar een gezellig event. Tot ziens in Nunspeet.

De Algemene Ledenvergadering (85e) staat gepland voor 23 Maart 2019 in Vlaardingen (Delta Hotel) en alle leden zullen hier apart over bericht worden.

1/2018 Algemene Ledenvergadering 2018

De afgelopen weken zijn de uitnodigingen voor de 2018 (84e) Algemene Ledenvergadering weer de deur uitgegaan. Op 31 Maart zal deze plaatsvinden, zoals gebruikelijk in het Delta Hotel te Vlaardingen. De vergadering zal de hieronder opgegeven agenda bevatten en wordt gevolgd door een lunch. Indien iemand vragen of opmerkingen heeft, neem graag contact op met de secretaris.