ms Phobos

Notices to (ex) Mariners 2019

3/2019 Najaarsreünie Nunspeet

Afgelopen Zaterdag, 5 Oktober, kwam een groot gedeelte van onze leden weer bijeen in Nunspeet voor de Najaars Reünie. Ongeveer 65 collega's en Partners waren afgereist naar Villa Vennendal voor koffie, een drankje en wederom een fantastisch buffet. Van onze ereleden waren Fred Busker en Peter Otten wederom aanwezig en ook Dhr. Kenan Yildirim (Directeur Pensioenfonds) had onze uitnodiging aanvaard en het gezelschap weer op een bijzonder gepaste en relaxte manier bijgepraat over ‘de stand van zaken binnen en rondom het pensioenfonds’. Diverse leden maakten van de gelegenheid gebruik om vragen te stellen aan Dhr. Yildirim. Ook onze voorzitter Kees Storm nam het woord en gaf iedereen een update over het reilen en zeilen van Cnooks, onze traditie van Fruitmanden aan leden gedurende een Kroonjaar-verjaardag en andere lopende zaken - alsmede aandacht voor twee belangrijke data - 21 Maart 2020, onze ALV in Vlaardingen en, uiteraard, ons Lustrum, 29 Augustus 2020 aan boord van de 'Majesteit' vanuit Rotterdam - Blok jullie Agenda’s waar mogelijk graag!

Indien jullie vragen of reacties hebben dan horen we graag, ook en wellicht speciaal, als jullie suggesties hebben over eventuele potentiele leden die jullie of wij enthousiast kunnen maken om lid te worden - heel graag, met dank names jullie bestuur.

Onderstaand enkele impressies (klik op een foto voor een vergroting

)