ms Agnita

Inhoudsopgave Schip en Ka Juni 1983

Bij de voorplaat De 'Neverita' voer van 1968 tot 1971 onder beheer bij onze maatschappij en maakt nu deel uit van de vloot van Deutsche Shell Tanker-Ges.m.b. H.
Mededeling A.L. Rasterhoff
Mededeling van het Onderling Medisch Steunfonds U.A./Sociaal Medisch Steunfonds
Mededeling van het Sociaal Medisch Steunfonds
SMO/OMS
Mededeling van het Onderling Medisch Steunfonds U.A. en van het Sociaal Medisch Steunfonds VAKANTIE- EN REIS/ONGEVALLENVERZEKERING
Mededeling Met ingang van 1 mei 1983 is de heer G. Hoogland belast met de leiding van sectie DFP/6 'Personnel Relations'.
Jongeren-bijeenkomst
Vlootcirculaires
Verzoeke voor scheepsinformatie te bellen
OVST
Nieuws uit de O.R.
Mededelingen Bestuurder
Bijzondere research metingen aan boord van de Caurica - Een voorbeeld van het cavitatieverschijnsel, zoals dat op modelschaal zichtbaar kan worden gemaakt.
Een kwart eeuw Deutsche Shell Tanker-Ges.m.b. H.
Koninklijke onderscheidingen H.J. Allaart, F. in 't Veld
Schoon schip - Lesbrief 'Steenkool' voor onderwijs
De oudste en de jongste - Twee van onze schepen afgemeerd in Curaçao. ln feite niets bijzonders maar wel als men bedenkt dat het verschil in leeftijd ruim 25 jaar is. Links vooraan onze nieuwe aanwinst, de 'Caurica' en daarachter de 'Cinulia', gebouwd in 1955. Superintendent Ten Katen maakte, zo goed en zo kwaad als het ging (beide schepen lagen nog een flink stuk van elkaar verwijderd) een foto van de oudste en de jongste eenheid uit onze vloot.
Vlootpersonalia periode van 16 april t/m 15 mei 1983
In memoriam H.F. Rotmans, M.de vrie, H.C.J.Nieuwenhoff, P. Schol
Onze vlootjubilarissen K.T. Wiegert
Wal - Jubileum R. van Exel
Tien vlootcollega's met pensioen - gezagv. D. Rijk, hoofdwtk. Joost de Jong, hoofdwtk. C.L.H. Stocking Korzen, hoofd voeding H. Scharloo, gezagv. F. Klaassen, gezagv. A.J. de Ronde, hoofdwtk. J.E. Weidema, hoofdbediende G.J. Vrielenk, hoofdwtk. D. Gooris, hoofdwtk. C. Pietersen