ms Phobos

Het Zeemanshuys in Rotterdam, aan de Willemskade 13, is weer geopend.

Het oude zeemanshuis was van oorsprong gevestigd onder het Maritiem Hotel, dat in 2015 gekocht is door de STC-Group als studentenhuisvesting. Deze jongelui zijn leerlingen/studenten van het Scheepvaart en Transport College aan de Lloydstraat en andere locaties en de meeste van hen volgen een maritieme opleiding.

Het Zeemanshuys op de begane grond is weer in oude glorie hersteld. Wij zijn in de gelukkige omstandigheid dat de locatie in het oude Rotterdamse Scheepvaartkwartier is gesitueerd en dat is juist voor een zeemanshuis een perfecte plaats, met veel scheepvaart historie. Op deze manier hopen wij verbindingen tot stand te brengen tussen onze bewoners/leerlingen/studenten en (oud-) zeevarenden en (oud-) havenwerkers.

Wij kunnen zalen verhuren voor uw bijeenkomsten en vergaderingen, waarbij ook de catering geregeld kan worden. Het is voor uw organisatie ook mogelijk om hulp te krijgen bij het maken van bijvoorbeeld excursies in het Rotterdamse havengebied. Ik zou u graag willen uitnodigen voor een informatiegesprek op onze locatie, zodat wij een en ander duidelijk kunnen maken en waar voor een ieder de behoeften en verlangens kunnen worden aangegeven. Wij zullen u, binnen onze mogelijkheden, graag van dienst zijn.

Met vriendelijke groet,
Henk Mostert,
Relatie beheer Het Zeemanshuis,
Willemskade 13,
3017 DK Rotterdam,
E-mail: mostert@stc-r.nl,
Telefoon: 010-4119260,
Mobiel: 06-24269904
010-4763227 | www.stc-group.nl